На Полтавщині по снігових заметах на полі три години переслідували крадіїв

Кримінал
Надія Труш27 січня 2016 о 16:091111 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині по снігових заметах на полі три години переслідували крадіїв
У Машівському районі за спробу пограбувати магазин затримали трьох людей.

У Машівському районі за спробу пограбувати магазин затримали трьох людейУ Машівському районі за спробу пограбувати магазин затримали трьох людей. Фото – pl.npu.gov.ua

Жінка і двоє чоловіків із Чутівського району збиралися пограбувати продуктовий магазин в одному із сіл Машівського району. Вчинити злочин завадила пильність місцевої жительки, яка повідомила поліцейським про те, що в магазині спрацювала сигналізація. Про це йдеться у повідомленні ГУ Нацполіції в Полтавській області.

Подія сталася в ніч на 26 січня. На місце пригоди відразу прибула слідчо-оперативна група. Обстеживши магазин, правоохоронці виявили отвір в цегляній стіні. А неподалік магазину побачили сліди, які вели в поле.

– Майже через три години пішого переслідування по сніговим заметам на полі затримали двох жителів Чутівського району. Під час особистого огляду чоловіків поліція виявила металевий лом. Чоловіки зізналися в спробі пограбувати магазин. Неподалік місця, де були затримані молодики, знайшли їх 33-річну спільницю. Вона чекала чоловіків у автомобілі, яким збиралися утікати, – говорить начальник Машівського відділення поліції Сергій Пархоменко.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 (замах) ч. 3 ст. 185 КК України (Крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

До теми: У Карлівському районі п’яний вкрав птицю і кроля

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter