У Миргородському районі чоловік знайшов пакунок зі зброєю та боєприпасами

Кримінал
Ольга Матвієнко27 липня 2016 о 12:05860 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Миргородському районі чоловік знайшов пакунок зі зброєю та боєприпасами
​Чоловік добровільно приніс знахідку у поліцію.

У Миргородському районі чоловік знайшов пакунок зі зброєю та боєприпасамиФото – www.pl.npu.gov.ua

66-річний мешканець Миргородського району виявив у підсобному приміщенні домогосподарства своєї доньки пакунок зі зброєю та боєприпасами.

У згортку були пістолет, набої та чотири гранати. Виявлені предмети чоловік відніс до Миргородського відділу поліції у рамках проведення місячника здачі зброї.

Під час перевірки поліцейські встановили, що виявлені предмети – пістолет марки «Зораккі», 11 набоїв калібру 9 мм, 4 ручні гранати (3 – Ф1, та 1 – РГД5) та 4 запали до них – належать 44-річному знайомому доньки, який періодично навідувався в гості. Про небезпечну схованку жінка не знала.

За добровільну здачу зброї чоловіка, який її виявив, звільнили від кримінальної відповідальності.

Водночас за фактом незаконного зберігання зброї 44-річним чоловіком працівники поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 КК України – носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Наразі правоохоронці з’ясовують, звідки порушник узяв зброю, та з якою метою зберігав.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter