У Пирятинському районі чоловік задушив товариша і підпалив його квартиру

Кримінал
Надія Труш2 грудня 2015 о 18:321051 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Пирятинському районі чоловік задушив товариша  і підпалив його квартиру
Сварка виникла під час застілля.

У Пирятинському районі чоловік задушив товариша і підпалив його квартируУ Пирятинському районі чоловік задушив товариша і підпалив його квартиру. Фото – mvs.gov.ua

До Пирятинського відділення поліції надійшло повідомлення про загорання квартири в селі Велика Круча. При виїзді працівників поліції на місце події, в квартирі виявлено тіло 64-річного власника квартири, інформує ГУ Нацполіції в Полтавській області.

Виявилося, господаря будинку задушили ще до пожежі.

– Працівники поліції одразу встановили та затримали особу, причетну до смерті потерпілого. Напередодні пожежі загиблий розпивав спиртне із 23-річним товаришем. Між ними виник конфлікт, згодом гість задушив власника квартири телевізійним кабелем. Щоб приховати правопорушення, підпалив диван та покинув квартиру, – повідомив начальник Пирятинського відділення Олексій Возний.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

До теми: На Полтавщині 9-класник повідомив поліції про псевдозамінування школи

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter