У Полтаві чоловік кілька разів обікрав церкву

Кримінал
Ольга Матвієнко2 березня 2016 о 10:26775 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві чоловік кілька разів обікрав церкву
Чоловік обікрав церкву, де його прихистили після звільнення із в’язниці.

У Полтаві чоловік кілька разів обікрав церквуУ Полтаві затримали чоловіка, який обікрав церкву. Фото – www.pravoslavie.poltava.ua

У Полтаві правоохоронці затримали чоловіка, який кілька разів обікрав церкву. Як уточнили в прес-службі ГУНП у Полтавській області, мова йде про храм на честь мученика Іоанна Воїна, який знаходиться на зупинці «11 школа».

Декілька місяців тому служителі церкви віддали одне із приміщень для проживання 22-річному чоловікові, який звільнився із в’язниці. Проте чоловік віддячив, обікравши благодійників. Тоді працівники храму вирішили до поліції не звертатися, а просто вигнали чоловіка і змінили замки.

Читайте також: Сторож не помітив, як із полтавського храму виносили золото і гроші

Через декілька місяців крадіжки знову повторились. Пошкодивши склопакети, невідомий декілька разів проникав до церковних приміщень і виніс звідти велику кількість побутової техніки та електроприладів. Цього разу церковники звернулись за допомогою у поліцію.

– Під час спілкування з нашими працівниками, потерпілі запідозрили у скоєному колишнього засудженого, якого вони прихистили, – розповідає Сергій Махно, начальник Відділення поліції № 1 міста Полтави. – Ці підозри знайшли своє підтвердження після закінчення роботи експертів на місці події. Там виявили докази, які чітко вказували на причетність даного чоловіка до крадіжки.

Для того, щоб розшукати зловмисника, оперативникам відділення поліції № 1 міста Полтави знадобилося менше тижня. Після затримання він зізнався у скоєному. Розповів, що крадене здавав у ломбард, а гроші витрачав на власні потреби.

Зараз чоловіка тримають під вартою. За крадіжку, поєднану із проникненням в приміщення, зловмисник може отримати черговий строк – від 3 до 6 років в’язниці.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter