Сторож не помітив, як із полтавського храму виносили золото і гроші

Кримінал
Ольга Матвієнко19 жовтня 2015 о 13:271239 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Сторож не помітив, як із полтавського храму виносили золото і гроші
Грабіжники залізли у церкву через вікно.

У Полтаві обікрали церквуУ Полтаві обікрали церкву. Фото – www.mvs.gov.ua

У ніч із суботи на неділю, 18 жовтня, невідомі обікрали храм Іоанна Воїна, що знаходиться по вулиці Маршала Бірюзова в мікрорайоні «Браїлки».

– До середини залізли через вікно у вівтарній частині храму. Перед цим розбили ліхтар, який освітлював цю частину будівлі, – повідомив Володимир Пасічко, речник Київського райвідділу міліції. – Сторож на території є, але він знаходився в окремому будинку. Він почув, що гавкають собаки, але вони гавкають постійно, бо бігає багато безпритульних, тому не надав цьому значення.

Злодії викрали золоті та срібні вироби, які віруючі залишали на іконах в подяку Святим за допомогу, а також гроші, які прихожани жертвували на храм. Встановити точну вартість вкраденого складно.

Читайте також: Із церкви на Полтавщині викрали ікони

У Київському райвідділі міліції за даним фактом розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення, що завдала значної шкоди.

У Полтаві обікрали церквуЗлодії проникли до приміщення через вікно. Фото – www.mvs.gov.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter