У Полтаві колишній працівник банку ошукав свою клієнтку

Кримінал
Аліна Літвінова25 грудня 2015 о 13:20995 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві колишній працівник банку ошукав свою клієнтку
72-річна полтавка оформила депозитний рахунок, а коли прийшла по відсотки – не було ні грошей, ні знайомого банкіра.

У Полтаві колишній працівник банку ошукав свою клієнткуУ Полтаві колишній працівник банку ошукав свою клієнтку. Фото – mvs.gov.ua

У травні 2014-го полтавка прийшла в один із банків для оформлення депозиту. Гроші принесла із собою та звернулася до знайомого керівника відділення. Нічого не підозрюючи, пенсіонерка підписала необхідні папери та віддала працівнику всю готівку, йдеться на сайті ГУНП в Полтавській області.

Коли жінка прийшла до банку зняти грошові кошти з депозиту разом із відсотками, то їй повідомили, що її прізвище взагалі не внесене до бази клієнтів банку. А під наданим номером депозитного договору був оформлений клієнт, який раніше керував цим відділенням банку.

Згодом правоохоронці з’ясували, що колишній керівник відділення банку, використовую своє службове становище, отримав від жінки гроші, але до каси банку не відніс. Готівку заховав у підсобному приміщенні відділення, згодом замінив необхідні документи та вніс гроші на власний депозитний рахунок.

Наразі розпочали досудове розслідування.

За його результатами банкіру повідомлено про підозру за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених частиною 3 статті 190 (шахрайство, вчинене у великих розмірах), частиною 2 статті 364-1 (зловживання повноваженнями службовою особою, що спричинило тяжкі наслідки), частиною 1 статті 366 (службове підроблення). Матеріали направлено до суду.

Ошуканій клієнтці банку повернули і вкладені нею кошти, і суму нарахованих депозитів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter