У Полтаві на вокзалі затримали грабіжника

Кримінал
Ольга Правденко25 грудня 2015 о 10:421120 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві на вокзалі затримали грабіжника
Чоловіка за грабежі одеська поліція оголосила в розшук.

У Полтаві на вокзалі затримали грабіжникаПоліцейські затримали грабіжника. Фото з сайту mvs.gov.ua

Поліцейські Київського відділення затримали тридцятирічного чоловіка, який розшукується правоохоронцями Одеси за скоєння пограбування. На залізничному вокзалі разом зі своїм товаришем він чекав поїзд, щоб виїхати з Полтави, – пишуть на сайті ГУ Нацполіції Полтавської області.

Увагу правоохоронців відділення поліції в Київському районі Полтави, які здійснювали патрулювання території залізничного вокзалу, зацікавили двоє чоловіків. З появою поліцейських обоє почали поводити себе не зовсім впевнено та підозріло.

Читайте також: На Полтавщині чоловік викрав авто, щоб доїхати додому

Патрульні перевірили документи чоловіків – вони були в порядку. Коли ж зателефонували черговому відділення поліції і звірили цих осіб за електронними базами даних поліції, то виявилось, що один із них уже тричі відбував покарання у в’язниці і зараз перебуває у розшуку. В Одесі він переховується від правоохоронців за скоєння злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, скоєний за попередньою змовою групою осіб).

Зловмисника затримали та доставили до відділення поліції в Київському районі міста Полтави. Повідомлено ініціатора розшуку, вирішується питання про доправлення зловмисника в Одесу.

Читайте також: У Кременчуці легковик врізався у вантажівку: постраждали четверо, серед яких дитина.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter