У Полтаві один студент поранив ножем іншого

Кримінал
Наталія Сіробаб22 грудня 2015 о 12:051135 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві один студент поранив ножем іншого
Бійка в одному з гуртожитків закінчилася для одного з хлопців лікарнею.

У Полтаві один студент поранив ножем іншогоУ Полтаві один студент поранив ножем іншого, фото з сайту knews.kg

Поліція в Київському районі Полтави затримала і помістила під варту 16-річного студента одного з навчальних закладів міста. Під час суперечки з неповнолітнім студентом іншого навчального закладу, він завдав йому двох ударів ножем. Про факт повідомляють на сайті обласної поліції.

Конфлікт виник у коридорі гуртожитку, де мешкають студенти з обох навчальних закладів. Між хлопцями виникла спочатку словесна перепалка, яка згодом переросла у бійку.

Потерпілого 17-річного хлопця автомобілем екстреної медицини з проникаючим ножовими пораненням в ділянку спини доставили до однієї з лікарень Полтави та прооперували. Стан здоров’я – стабільний середньої тяжкості.

– Студентом-нападником виявився мешканець одного з районних центрів Полтавщини, – повідомив начальник слідчого відділення в Київському районі Полтави Олег Кропивка. – Близько року тому за скоєння крадіжок та пограбування вироком суду йому призначили покарання у виді позбавлення волі з випробуванням («умовно»), іспитовий строк якого ще не закінчився.

Відповідно до санкції частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), за якою було розпочате кримінальне провадження, йому тепер загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

Нагадаємо, на Полтавщині на дискотеці замість танців чоловік побив знайомого.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter