У Полтаві під час затримання порушників в кафе поліцейські вилучили пістолет

Кримінал
Наталія Сіробаб11 грудня 2015 о 12:201114 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві під час затримання порушників в кафе поліцейські вилучили пістолет
Чоловіки спробували викинути зброю, побачивши поліцейських.

У Полтаві під час затримання порушників в кафе поліцейські вилучили пістолетУ Полтаві під час затримання порушників в кафе поліцейські вилучили пістолет, фото з сайту mvs.gov.ua

Під час виїзду на спрацювання тривожної сигналізації працівники поліції охорони затримали трьох порушників громадського порядку, в одного з яких вилучили пістолет, йдеться на сайті обласної поліції.

Близько 18-ї години на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони Полтавщини надійшов сигнал «тривога» з одного з полтавських кафе. На місце події виїхав наряд поліції охорони.

Прибувши на місце спрацювання тривожної сигналізації, поліцейські затримали трьох чоловіків, які до цього в кафе вживали спиртні напої, а потім почали чіплятись до відвідувачів та порушувати порядок. Тому адміністратор був змушений натиснути тривожну кнопку.

Під час затримання правоохоронці під столом, за яким відпочивали чоловіки, помітили пістолет, який порушники спробували викинути, побачивши поліцейських.

Зі слів одного з затриманих, зброю він знайшов за три дні перед цим, але на питання, де виявив пістолет та чому не здав його до відділу поліції, відповісти не зміг.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Октябрського відділу поліції. Щодо особи, яка незаконно зберігала та носила вогнепальну зброю, вирішується питання про порушення кримінального провадження за ознаками частини першої ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від двох до п’яти років.

Нагадаємо, у туалеті торговельного центру в Полтаві знайшли пістолет.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter