У Полтаві учень ПТУ побив іншого, потерпілий досі у лікарні

Кримінал
Надія Труш18 березня 2016 о 19:29977 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві учень ПТУ побив іншого, потерпілий досі у лікарні
18-річний юнак побив першокурсника ПТУ, в якому обоє навчаються, за те, що той нібито зачепив його ногою.

У Полтаві побили учня ПТУУ Полтаві побили учня ПТУ. Фото slovovolyni.com

Слідче відділення поліції № 1 міста Полтави відносно 18-річного учня одного з профтехучилищ міста розпочало кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Юнак наніс кілька ударів першокурснику за те, що той начебто випадково зачепив його ногою. Про це йдеться на сайті обласної поліції.

Подія сталась 17 березня в роздягальні навчального закладу. Після отримання побоїв 15-річного потерпілого товариш провів додому. Там йому стало гірше і рідні змушені були викликати швидку.

У лікарні юнака прооперували, зараз він знаходиться у медичному закладі.

– Старшокурсник наносив удари учню першого курсу при свідках, тому свою причетність до події заперечувати не став, – повідомив начальник відділення поліції № 1 міста Полтави Сергій Махно. – Незважаючи на свій юний вік, він уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Зараз відповідно до санкції частини 1 статті 122 Кримінального кодексу України йому загрожує відповідальність у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

До теми: У Полтаві один студент поранив ножем іншого

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter