У Полтаві пошкодили три меморіальні дошки учасникам АТО

Кримінал
Надія Труш29 травня 2016 о 14:58956 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві пошкодили три меморіальні дошки учасникам АТО
Уночі і вранці 29 травня у Полтаві невідомі розбили три меморіальні дошки, що увічнюють пам'ять про загиблих учасників АТО.

У Полтаві пошкодили три меморіальні дошки учасникам АТОУ Полтаві пошкодили три меморіальні дошки учасникам АТО. Фото з соціальної мережі

Поліція розшукує причетних до вандалізму.

Про перший факт пошкодження меморіальної плити поліції стало відомо 29 травня о 1.48. Мешканець Полтави виявив розбиту дошку на будівлі Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка (вул. Остроградського, 2).

Близько 5.00 інший полтавець поінформував поліцію про пошкоджену меморіальну дошку на будівлі загальноосвітньої школи № 38 (вул. Пушкіна, 74). Її було встановлено на честь випускника навчального закладу, військовослужбовця Національної гвардії Олександра Мочалова, який загинув у 2014 році під Ілловайськом.

О 7.48 у поліцію надійшло повідомлення від іще одного мешканця Полтави про розбиття третьої пам’ятної дошки учасникові АТО, встановленої на будівлі загальноосвітньої школи № 9 (вул. Шведська, 3). Дошка увічнює пам'ять про випускника школи, капітана ЗС України, нагородженого орденом Б. Хмельницького 3-го ступеню, Сергія Лимаря, який загинув у 2015 році в с. Старогнатівка Донецької області.

За даними фактами вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Начальник Полтавського відділу поліції Олександр Терела наголосив:

– Поліція докладе максимум зусиль для встановлення, осіб, причетних до скоєння цинічних актів вандалізму». З метою прискорення процесу розкриття кримінальних правопорушень та притягнення винних до відповідальності керівник полтавської поліції закликає громадян, які були очевидцями правопорушень, а також водіїв, на відеореєстраторах яких можуть бути зафіксовані обставини вищезгаданих подій, повідомити інформацію в поліцію за телефонами у місті Полтава: (0532) 51-77-55, 0532-56-09-51, 51-77-57 або 102.

До теми: У Полтаві розбили табличку біля пам'ятника Небесній Сотні (оновлено)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter