Полтавця, який влаштував стрілянину у магазині, поліція втихомирювала спецзасобами

Кримінал
Надія Труш23 листопада 2015 о 11:061317 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавця, який влаштував стрілянину у магазині, поліція втихомирювала спецзасобами
Чоловік був у нетверезому стані.

У Полтаві стрілянина

32-річний п’яний полтавець влаштував сварку в магазині. Коли ж після того, як спрацювала тривожна кнопка у магазині, приїхали правоохоронці – чоловік почав стріляти, йдеться на сайті ГУ Нацполіції в Полтавській області.

В магазині перебував невідомий чоловік в нетверезому стані. Полтавець сварився із працівниками магазину, ображав їх нецензурною лайкою, заважав роботі магазину. При спробі правоохоронців заспокоїти його, дістав пістолет та здійснив кілька пострілів. Щоб припинити це, поліцейським довелося застосувати спецзасоби травматичної дії.

За словами Юрія Сулаєва, речника обласної поліції, полтавець був у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Зловмисник намагався втекти, але силами спільного наряду його вдалося затримати. Хуліганом виявився 32-річний мешканець Полтави. При огляді місця події та прилеглої території працівники поліції вилучили гільзи калібру 9 мм та пістолет з маркуванням ПМР зі знищеними ідентифікуючими даними. Зброю та гільзи направили на експертизу.

Зараз чоловікові надана медична допомога, після чого його буде доставлено до ізолятора тимчасового тримання.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, минулого 2014 року у Полтаві в мікрорайоні «Мотель» вбили людину.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter