У Полтаві в салоні масажу надавали інтимні послуги

Кримінал
Надія Труш12 березня 2016 о 13:4020661 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві в салоні масажу надавали інтимні послуги
В місті діяв салон з надання інтимних послуг під виглядом масажного.

У Полтаві в салоні масажу надавали інтимні послугиУ Полтаві в салоні масажу надавали інтимні послуги. Фото pl.npu.gov.ua (2 шт)

На першому поверсі багатоквартирного будинку без жодних вивісок знаходився салон, в якому під виглядом надання послуг масажу, жінки займалися проституцією.

До патрульної поліції Полтави надійшло повідомлення від громадян про діяльність салону з надання інтимних послуг під виглядом масажного. Про це йдеться на сайті обласної поліції. Перевірка спільно з працівниками відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Полтавській області підтвердила сигнал.

У Полтаві в салоні масажу надавали інтимні послуги

На момент приїзду правоохоронців у салоні перебувало чотири жінки віком від 26 до 31 року, що надавали послуги інтимного характеру. А у приміщенні поліцейські виявили прайс-листи із зазначенням переліку послуг, візитівки салону, буклети та іншу рекламну продукцію. Відносно жінок склали протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 181-1 КУпАП (заняття проституцією).

До теми: У Полтаві двоє дівчат вирішили заробити на дискотеку проституцією

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter