У Полтаві двоє дівчат вирішили заробити на дискотеку проституцією

Кримінал
Юлія Обелець22 лютого 2016 о 15:561581 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві двоє дівчат вирішили заробити на дискотеку проституцією
Двоє подруг так хотіли на дискотеку, що погодились на інтим за гроші

У Полтаві двоє дівчат вирішили заробити на дискотеку проституцієюУ Полтаві двоє дівчат вирішили заробити на дискотеку проституцією. Фото – rian.com.ua

Поліція встановила факт звідництва, безпосередніми учасниками якого були «таксист» і дві його знайомі, 20 і 27 років. Вказане кримінальне правопорушення виявили в процесі реалізації заходів з профілактики злочинів, пов'язаних з торгівлею людьми, – йдеться в повідомленні обласної поліції.

Одна з дівчат, яку притягнули до адміністративної відповідальності за проституцію, не заперечує, що надала інтимні послуги клієнту за винагороду.

– Ми з подругою хотіли піти на дискотеку, а грошей не було. У цей час подзвонив наш спільний знайомий і запропонував заробити. Ми погодилися і він відвіз нас до клієнта в готель, – процитували 27-річну.

За фактом звідництва відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 302 Кримінального кодексу України. Відносно дівчат склали адміністративні протоколи за статтею 181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Заняття проституцією).

До теми – Чоловік вимагав у полтавця гроші, який нібито мав інтимні стосунки з його дружиною

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter