У Полтаві зловили грабіжника, його брат-посібник у розшуку

Кримінал
Ольга Матвієнко4 липня 2016 о 14:291095 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві зловили грабіжника, його брат-посібник у розшуку
​Чоловіки у масках та предметом, схожим на пістолет, грабували магазини.

У Полтаві зловили грабіжника, його брат-посібник у розшукуУ Полтаві затримали причетного до трьох грабежів. Фото – ukranews.com

Увечері 3 липня двоє невідомих чоловіків зайшли до продуктового кіоску по вулиці В. Козака та, погрожуючи продавцю, забрали гроші з каси. Потерпіла негайно повідомила про подію поліцейським та описала прикмети зловмисників.

Як повідомили у прес-службі ГУНП у Полтавській області, слідчі та патрульні, які виїхали на місце пригоди, розшукали свідків і вже за півгодини 30 хвилин по провулку Ломаному затримали 23-річного підозрюваного. Ним виявився мешканець Новосанжарського району. У чоловіка вилучили предмет, схожий на пістолет та маски.

До теми: Полтавку пограбували, коли вона гуляла із немовлям

Оперативники перевірили затриманого на причетність до подібних правопорушень. Виявилося, що чоловік у червні скоїв ще два пограбування.

– 25 червня він зі своїм 26-річним братом зловмисники пограбували аптеку по вулиці Пролетарській у Полтаві. Зайшовши в приміщення у медичних масках, нападники погрожували провізору та відібрали понад 1000 гривень із каси. А 30 червня брати намагалися пограбувати підприємство по вулиці Калініна. Але довести свої дії до кінця їм не вдалося. Охоронець швидко натиснув кнопку екстреного виклику працівників охорони і зловмисники втекли. Встановлено, що того разу вони також були у медичних масках на обличчі та з предметом, схожим на пістолет, – розповів Олександр Терела, начальник Полтавського відділу поліції.

Підозрюваного арештували і зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Відомості про злочини внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України – грабіж. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter