У результаті бійки в Біликах відкрили два кримінальних провадження

Кримінал
Ольга Матвієнко7 вересня 2016 о 12:121261 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У результаті бійки в Біликах відкрили два кримінальних провадження
​Серед постраждалих – один мітингувальник та один правоохоронець.

У результаті бійки в Біликах відкрили два кримінальних провадженняФото – exo.in.ua

Внаслідок сутички біля свинокомплексу «Сільські традиції» у Біликах 6 вересня поліція проводить розслідування за двома фактами нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

– До Кобеляцького відділу поліції надійшло ряд повідомлень від громадян про скоєння правопорушень та інші події, правоохоронці проводять перевірку за кожним зверненням. Уже відкрито кримінальне провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень 25-річному місцевому мешканцю (частина 1 статті 125). Також відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків), – йдеться на сайті ГУНП у Полтавській області.

У поліції зазначають, правоохоронці не підтримують жодну із конфліктуючих сторін, а знаходиться поблизу підприємства виключно з метою забезпечення публічної безпеки та порядку. Закликають дотримуватися законодавства і вирішувати проблему мирним шляхом.

Нагадаємо, що ввечері 6 вересня відбулася сутичка між двома сторонами конфлікту навколо свинокомплексу в Біликах за участі правоохоронців.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter