У Семенівському районі чоловік украв автозапчастини на шість тисяч гривень

Кримінал
Наталія Сіробаб6 березня 2015 о 11:541069 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Семенівському районі чоловік украв автозапчастини на шість тисяч гривень
Правоохоронці швидко знайшли злодія.

У Семенівському районі чоловік украв автозапчастин на шість тисяч гривеньУ Семенівському районі чоловік украв автозапчастини на шість тисяч гривень, фото з сайту gazeta.lviv.ua

26-річний чоловік пояснив міліціонерам, що бажання працювати у нього не було, а крадіжка – найлегший заробіток. Молодик поцупив у 35-річного місцевого мешканця автомобільний генератор і стартер від автомобіля FAW-1047, повідомляють на сайті УМВС України в Полтавській області.

Семенівські працівники міліції особу зловмисника встановили відразу. Уже через кілька годин останній давав пояснення з приводу своїх протиправних дій правоохоронцям.

Наразі розпочато кримінальне провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правоохоронці перевіряють можливу причетність затриманого до інших аналогічних злочинів. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, нещодавно на Полтавщині чоловік украв у пенсіонерки козу.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter