В миргородському магазині покупець утримував грабіжника до приїзду міліції

Кримінал
Ольга Матвієнко30 червня 2015 о 16:271125 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 В миргородському магазині покупець утримував грабіжника до приїзду міліції
Випадковий покупець у Миргороді перешкодив пограбуванню.

В миргородському магазині покупець утримував грабіжника до приїзду міліціїУ Миргороді чоловік допоміг затримати грабіжника. Фото – www.mvs.gov.ua

До Миргородського міськвідділу міліції зателефонувала продавець продуктового магазину. 27-річна жінка розповіла, що на роботі на неї напав невідомий чоловік, повідомили у прес-службі УМВС області.

Як з’ясували в ході слідства, 21-річний раніше судимий мешканець району зайшов до крамниці, перестрибнув через прилавок і, погрожуючи ножем, почав вимагати у продавця гроші. У цей момент до магазину зайшов покупець, нападник відволікся, а жінка вибігла на вулицю і одразу зателефонувала в міліцію. 26-річний відвідувач утримував нападника до приїзду правоохоронців.

Вони вилучили у зловмисника кухонний ніж та взяли чоловіка під варту. Проти нього відкрили кримінальне провадження. За розбій, поєднаний із проникненням у приміщення, підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі.

В миргородському магазині покупець утримував грабіжника до приїзду міліціїФото – www.mvs.gov.ua

До теми: Під Полтавою чоловік пограбував та побив односельчанина

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter