У Полтаві вчитель однієї з шкіл розповсюджував порнографію (оновлено)

Ситуація
29 грудня 2014 о 16:162246 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві вчитель однієї з шкіл розповсюджував порнографію (оновлено)
40-річний вчитель фізики та інформатики однієї із загальноосвітніх шкіл Київського району Полтави розповсюджував порнографічну продукцію серед неповнолітніх.

У Полтаві вчитель однієї з шкіл розповсюджував порнографіюМинулого тижня слідчим Київського районного відділу міліції міста Полтави було розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 301 Кримінального кодексу України за фактом розповсюдження серед неповнолітніх відеопродукції та зображень порнографічного характеру. Займався цим вчитель через інтернет, – повідомили на сайті УМВС області.

У рамках досудового розслідування міліціонери та прокуратура провели санкціоновані обшуки за місцем роботи та проживання особи. Вилучели речові докази, а це відеопродукція, фото та документи, комп’ютерна техніка, які направили на проведення відповідних експертиз.

Якщо слідчим та прокурорам у ході розслідування вдасться довести причетність вчителя до скоєння злочину, то за рішенням суду на нього може чекати кримінальна відповідальність у виді чималого штрафу, обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.

До речі, днями на Полтавщині затримали педофіла

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter