Відомий стан потерпілих у автокатастрофі на Полтавщині за участі голови КСУ

Кримінал
Надія Труш28 липня 2015 о 15:551045 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Відомий стан потерпілих у автокатастрофі на Полтавщині за участі голови КСУ
Стан потерпілих тяжкий, але стабільний.

Відомий стан поперпілих у автокатастрофі на Полтавщині за участі голови КСУВідомий стан поперпілих у автокатастрофі на Полтавщині за участі голови КСУ. Фото poltava.today

Голова КСУ Юрій Баулін прийшов до тями після операції.

Водій та пасажир автомобіля Toyota Camry проходять лікування в Полтавській обласної клінічної лікарні. Один з них – голова Конституційного суду України Юрій Баулін. Він у момент аварії знаходився на пасажирському сидінні.

– Хворі у свідомості, контактні, але вони ще знаходяться під дією снодійних препаратів, тому контакт з ними обмежений, - цитує Олександра Олійника, виконувача обов’язків головного лікаря Полтавської обласної клінічної лікарня імені Миколи Скліфосовського poltavske.tv.

Вночі були проведені всі необхідні оперативні втручання. Наразі пацієнти отримують лікування згідно медичних протоколів. Стан пацієнтів залишається важким, але стабільним. Наразі прямої загрози життю немає.

Подробиці дивіться у відеосюжеті "ГромадськеТБ.Полтава":

Нагадаємо, страшна аварія сталася неподалік Циганського 26 липня. Загинули троє людей, ще троє опинилися на лікарняному ліжку. Очільник області Валерій Головко узяв на себе лікування потерпілої у ДТП дитини, яка втратила батьків.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter