У ДТП за участю голови КСУ побільшало загиблих: у лікарні померла дитина (оновлено)

Надзвичайні події
Ольга Матвієнко27 липня 2015 о 10:583415 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У ДТП за участю голови КСУ побільшало загиблих: у лікарні померла дитина (оновлено)
Ще троє людей знаходяться в реанімації.

ДТП за участю голови КСУ: кількість загиблих зросла до трьохУ лікарні помер ще один постраждалий в ДТП за участь голови КСУ. Фото – poltava.today

У ДТП, яка сталася на Полтавщині 26 липня, загинули троє людей. Раніше в УМВС області повідомляли про двох загиблих та чотирьох травмованих.

Загинули водій та двоє пасажирів автомобіля «Nissan».

– У лікарні помер пасажир автомобіля «Nissan» 2003 року народження. Його доставили живим, але лікарі не змогли його врятувати. У тяжкому стані також знаходиться ще одна пасажирка цього ж автомобіля, дівчинка 2004 року народження, – повідомив Юрій Сулаєв, речник УМВС у Полтавській області. – На місці загинули чоловік та дружина 1975 та 1977 років народження відповідно.

У прес-службі УМВС також уточнюють, що в ДТП зіштовхнулися три автомобілі – легковик марки «Toyota Camry» зіткнувся із автомобілем «Nissan» та автомобілем ВАЗ-2108. Водій автомобіля ВАЗ-2108 не постраждав.

У прес-службі ДСНС повідомляють, Юрій Баулін отримав черепно-мозкову травму, рвані рани голови та ніг. Зараз знаходиться у реанімації 1-ї міської лікарні. 11-річну дівчинку із автомобіля «Nissan» доставили в дитячу лікарню із травмами голови та переломом стегон. Аби витягнути 12-річного хлопчика із цього ж автомобіля, рятувальникам довелося розрізати машину.

Нагадаємо, що трагедія сталася на автодорозі Київ-Харків увечері 26 липня. Серед постраждалих – голова Конституційного суду України, який зараз знаходиться в реанімації.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter