Затримали чоловіка, який брав участь у побитті міліціонера в Полтаві

Кримінал
Ольга Матвієнко28 травня 2015 о 09:00842 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Затримали чоловіка, який брав участь у побитті міліціонера в Полтаві
Правоохоронець після побиття групою чоловіків помер у лікарні.

Затримали чоловіка, який брав участь у побитті міліціонера в ПолтавіЗатримали останнього підозрюваного у побитті й вбивстві правоохоронця у Полтаві. Фото – www.depo.ua

Після кількох місяців переховування працівникам карного розшуку вдалося затримати Романа Абілова, який брав участь у побитті відпочивальників на одному із міських пляжів у серпні минулого року. Про це повідомили у прес-службі обласної міліції.

Серед постраждалих був і оперуповноважений сектору карного розшуку Ленінського райвідділу міліції. Від отриманих травм 21-річний чоловік помер у лікарні.

– Затриманий тривалий час намагався переховуватись від слідства. У ході проведення оперативно-розшукових заходів, нам вдалося затримати особу підозрюваного у Полтаві. Чоловік свою вину визнав частково. Йому судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді арешту. Досудове слідство триває. За вчинення кримінального правопорушення у відповідності до частини 4 статті 296 Кримінального кодексу України – хуліганство із застосуванням зброї – чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років, – розповів Микола Михайлик, начальник Управління карного розшуку УМВС Полтавщини.

Нагадаємо, що 17 серпня 2014 року близько 1.00 біля одного із кафе на пляжі по вулиці Сакко, група чоловіків напала на відпочивальників. У побитті брали участь семеро порушників. У січні правоохоронці повідомили, що шістьох із них затримали, один переховується.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter