Кременчужанин, який 20 років ховався від правосуддя, убив двох заради десяти тисяч доларів

Кримінал
Надія Труш2 квітня 2015 о 08:011039 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Кременчужанин, який 20 років ховався від правосуддя, убив двох заради десяти тисяч доларів
Чоловік, який з 1996 року жив під чужим ім’ям, заради грошей убив двох людей, а його товариші – ще одну.

затриманий

19 років тому підозрюваний кременчужанин разом із двома товаришами убили трьох людей в селі Майбородівка Кременчуцького району.

– На той момент молодий юнак запропонував двом кременчужанам та мешканцю однієї з балтійських країн, які мали спільні бізнес-інтереси, придбати товар за вигідними цінами у його знайомого. Ті погодились. Взяли близько 10 тисяч доларів готівкою та виїхали разом з юнаком за покупкою. Щоб забрати товар, слідом за легковиком на вантажівці виїхав товариш покупців. Доїхавши до села Майбородівка підозрюваний із «обріза» застрелив чоловіка та жінку, які перебували з ним у легковику, а його поплічники вбили водія вантажівки, нанісши ножові поранення, – повідомляє прес-служба УМВС в Полтавській області.

Після скоєного потрійного вбивства чоловіки втекли в Крим, де тривалий час переховувалися.

У 2001 році двох злочинців правоохоронці затримали й засудили. А 27 березня цього року затримали й третього. Чоловік переховувався у одному з населених пунктів Дніпропетровщини. Змінив паспортні дані й жив під чужим іменем,

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого пунктом а) статті 93 Кримінального кодексу Української РСР (умисне вбивство при обтяжуючих обставинах з корисливих мотивів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter