Загиблий у Новосанжарському районі працював у поліції

Кримінал
Надія Труш25 листопада 2015 о 16:391437 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Загиблий у Новосанжарському районі працював у поліції
26-річний патрульний зник кілька тижнів тому.

Знайдений в Новосанжарському районі труп належить поліцейськомуЗнайдений в Новосанжарському районі труп належить поліцейському. Фото dt.ua

На тілі виявили ознаки насильницької смерті.

Нагадаємо, сьогодні вранці, 25 листопада, на окраїні села Богданівка Новосанжарського району місцевий єгер в очереті виявив труп чоловіка. Нині відомі подробиці знахідки, йдеться на сайті ГУ Нацполіції в Полтавській області.

В ході роботи поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився працівник патрульної служби поліції міста Полтава, мешканець Новосанжарського району, який безслідно зник кілька тижнів тому і розшукувався як безвісти зниклий.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Слідчі та оперативники вживають заходів щодо з’ясування всіх обставин події та встановлення й затримання осіб, які могли вчинити даний злочин.

До теми: За те, що побив односельця до смерті, чоловік отримав більше восьми років

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter