ДТП на Полтавщині: автомобіль з цистерною міндобрив з’їхав у кювет

Надзвичайні події
Юлія Обелець27 лютого 2015 о 10:081403 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 ДТП на Полтавщині: автомобіль з цистерною міндобрив з’їхав у кювет
У Козельщинському районі сталась ДТП під час якої перевернувся автомобіль з напівпричепом-цистерною, де було майже 40 тонн міндобрив. Під час автопригоди постраждав водій, житель Дніпропетровська.

ДТП на Полтавщині: автомобіль з цистерною міндобрив з’їхав у кюветДТП на Полтавщині: автомобіль з цистерною міндобрив з’їхав у кювет

Аварія сталась 26 лютого о 22.30 на 54 км автодороги Полтава-Олександрія.

– У напрямку Полтави рухався «Renault premium» з напівпричепом-цистерною «Vanhool», в якій знаходилось 38 тон міндобрива «КАС-32», – йдеться на сайті УДАІ Полтавської області. Керував автомобілем 32-річний житель Дніпропетровська. Він, за попередніми даними, з’їхав у правий по ходу руху кювет та перекинувся. Внаслідок ДТП водій отримав рвану рану голови та забій хребта. Його госпіталізували до Козельщинської ЦРЛ.

До ліквідації надзвичайної події залучали і рятувальників. Адже внаслідок ДТП сталася і розгерметизація цистерни з витіканням рідини.

– Як з’ясувалось, цистерна має 4 сектора. Люк одного відкрився і рідина частково почала витікати, – розповіла Світлана Рибалко, речниця ГУ ДСНС у Полтавській області. – Мова йде про рідке аміачне добриво, яким удобрюють поля. Вранці на місце події прибули господарі добрив. Вони привезли з собою таку ж цистерну, в яку тепер перекачують добрива. А потім будуть витягувати і автомобіль, що перекинувся.

До теми - Внаслідок ДТП на Полтавщині розлилось 6,400 л технічного розчинника

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter