ДТП під Полтавою: водій вантажівки збив на смерть людину і втік

Надзвичайні події
Юлія Обелець13 жовтня 2014 о 17:001841 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 ДТП під Полтавою: водій вантажівки збив на смерть людину і втік
78-річний житель Полтавського району загинув під колесами «Рено Магнум». Водій вантажівки утік з місця дорожньої аварії.

ДТП під Полтавою: водій вантажівки збив на смерть людину і втікДТП під Полтавою: водій вантажівки збив на смерть людину і втік. Фото УМВС у Полтавській області.

13 жовтня о 4 годині на 333-ому кілометрі автодороги Київ-Харків, поблизу села Супрунівка Полтавського району, невідомий автомобіль збив пішохода, – йдеться у повідомленні на сайті УМВС у Полтавській області. –78-річний мешканець Полтавського району від отриманих травм загинув на місці пригоди. Автомобіль зник в невідомому напрямку.

Працівники Державтоінспекції на місці події знайшли залишки фарби та уламки скла від фари, що належать вантажному автомобілю. Інспектори ДАІ негайно розпочали пошуки автомобіля та водія, причетного до ДТП.

Уже через годину пошукових заходів, на 368-ому кілометрі автодороги Київ-Харків, поблизу село Ладижене Полтавського району, даішники зупинили автомобіль «Рено Магнум» під керуванням 50-річного водія, жителя Черкаської області, який рухався у напрямку міста Харків.

ДТП під Полтавою: водій вантажівки збив на смерть людину і втік

Під час огляду вантажівки, інспектори ДАІ помітили розбиту ліву фару, свіжопофарбовані елементи бамперу, які відповідали прикметам, отриманим згідно орієнтування. Під час спілкування правоохоронців з водієм, останній вів себе знервовано, не міг пояснити, де взялися пошкодження на автомобілі, чому наявна свіжа фарба на бампері та заперечував свою причетність до ДТП. Пізніше водій зізнався, що збив пішохода і залишив місце пригоди, а сліди причетності до ДТП хотів приховати.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального Кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter