ДТП у Полтаві: від зіткнення з деревом постраждало двоє людей (ФОТО)

Надзвичайні події
Юлія Обелець16 липня 2016 о 10:401074 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 ДТП у Полтаві: від зіткнення з деревом постраждало двоє людей (ФОТО)
«Renault Duster» в’їхав у дерево поблизу зупинки «Вакулинці»

16 липня, близько 4.30, поблизу зупинки «Вакулинці» сталася дорожньо-транспортна пригода.На місце події за повідомленням швидкої прибули наряди патрульної поліції та відділення поліції № 2 міста Полтава. Про це йдеться на сайті обласної поліції.

ДТП у Полтаві: від зіткнення з деревом постраждало двоє людейВід зіткнення з деревом постраждало двоє людей. Фото – pl.npu.gov.ua

За попередньою інформацією, 38-річний водій автомобіля «Renault Duster» не впорався з керуванням, з’їхав з проїжджої частини та допустив зіткнення з деревом.

ДТП у Полтаві: від зіткнення з деревом постраждало двоє людей

ДТП у Полтаві: від зіткнення з деревом постраждало двоє людей

Унаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля, 23-річний полтавець, отримали травми. Їх доставили до медичних закладів Полтави.

Вирішують питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило тілесне ушкодження).

До теми – ДТП на Полтавщині: водій легковика збив двох

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter