Двоє екс-ворсклян потрапили в ДТП – Сергій Закарлюка загинув (відео)

Надзвичайні події
Юлія Обелець6 жовтня 2014 о 16:443802 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Двоє екс-ворсклян потрапили в ДТП – Сергій Закарлюка загинув (відео)
В автомобільній аварії під Полтавою загинув екс-півзахисник збірної України Сергій Закарлюка.

Двоє екс-ворсклян потрапили в ДТП – Сергій Закарлюка загинувВ ДТП загинув Сергій Закарлюка. Фото vorskla.com.ua

Він був пасажиром у автофутболіста охтирського «Нафтовика» Руслана Левіги, – йдеться на сайті ФК «Ворскла». – Не доїжджаючи 20 км до Полтави, автомобіль потрапив в ДТП. Закарлюка загинув одразу. Ще один екс-ворсклянин Левіга вижив, його прооперували.

Відео з місця аварії у соцмережі поширив Юрій Сулаєв, речник УМВС у Полтавській області.

Довідково: Уродженець Нікополя 38-річний Сергій Закарлюка найбільше сезонів в чемпіонаті України провів у київському ЦСКА та його правонаступнику «Арсеналі» (11 загалом). Також його гру добре пам'ятають у Донецьку, де він виступав за «Металург» і «Шахтар», і в маріупольському «Іллічівці», у складі якого він провів свій найрезультативніший сезон у вищій лізі - 12 голів в 29 матчах.

У «Ворсклі» та ФК «Полтава» півзахисник завершував кар'єру. Усього у вищому дивізіоні Закарлюка зіграв 356 поєдинків, у яких забив 75 голів. Дев’ять матчів провів у футболці національної збірної України в період з 2002 по 2004 рік.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter