«Мауглі» виявився Принцом: хлопчика, який не уміє говорити і їсть квіти, упізнали

Надзвичайні події
Надія Труш24 липня 2016 о 13:321775 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Мауглі» виявився Принцом: хлопчика, який не уміє говорити і їсть квіти, упізнали
За останньою версією, дитина, яку днями знайшли у Кременчуці, живе у Миколаєві.

«Мауглі» виявився Принцом: хлопчика, не вміє ходити, говорити і їсть квіти, упізнали«Мауглі» виявився Принцом: хлопчика, не вміє ходити, говорити і їсть квіти, упізнали

Хлопчика, якого на Полтавщині прозвали «Мауглі», впізнала в сюжеті одного із всеукраїнських телеканалів медпрацівник лікарні, в якій він лікувався, пише kremenvlast.com.ua.

За інформацією цього видання, дитину звуть Принцом Огли, він житель Миколаєва.

– Ми зв'язалися з Ніною Сергіївною, контакти якої нам дала поліція Миколаєва. Ніна Сергіївна - працівник дитячого відділення Жовтневої районної лікарні. Ось що вона нам розповіла, пише видання.

– Я побачила сюжет по ТРК «Україна» і одразу впізнала цього хлопчика. Йому років 7-8. Минулого року він лікувався в нашій лікарні. Хлопчика звуть Принц Огли, здається, Ігорович. Він ромської національності, виховується в інтернаті. Дитина глухоніма. Ми дивилися за цими дітьми після 20.00, коли у вихователів інтернату закінчувалася зміна. Я його впізнала одразу, якщо не помиляюся, в сім'ї у них 10 дітей. На літо батьки забирають їх, – говорить жінка.

Нагадаємо, дитину знайшли 17 липня у Кременчуці біля центрального ринку. Батьків досі не знайшли.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter