На Полтавщині через заметіль вагітну до лікарні доставляли пожежним автомобілем

Надзвичайні події
Наталія Сіробаб19 січня 2016 о 10:431162 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині через заметіль вагітну до лікарні доставляли пожежним автомобілем
Рятувальники виїздили витягувати "швидку", а потім відвезли породілю до шпиталю.

На Полтавщині через заметіль вагітну до лікарні доставляли пожежним автомобілемНа Полтавщині через заметіль вагітну до лікарні доставляли пожежним автомобілем, фото з сайту zz.te.ua

18 січня о 18.05 Службі порятунку «101» повідомили, що внаслідок снігопаду та ожеледиці на шляху Семенівка –Оболонь, поблизу с. Новоселиця Семенівського району, застряг автомобіль «Швидкої медичної допомоги», в якому перебувала вагітна жінка, йдеться на сайті полтавських рятувальників.

Бійці з 8-го Державного пожежно-рятувального посту виїхали на виклик.

На місці події рятувальники за допомогою троса витягли машину з кювету та відтягли на безпечну ділянку проїзної частини. Але через великі замети на дорозі жінку доставляли у семенівську лікарню пожежним автомобілем.

Цього ж дня надзвичайники на шляху Семенівка – Оболонь буксирували ще 11 автомобілів, які через негоду також не могли самостійно продовжити рух.

Щоб надати допомогу водіям, залучали 1 одиницю техніки та 4 працівників особового складу.

Читайте також: У вихідні на Полтавщині перекинулися дві автівки.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter