На Полтавщині перекинувся пасажирський автобус: є загиблі та травмовані (фото)

Надзвичайні події
Юлія Обелець18 листопада 2014 о 09:154269 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині перекинувся пасажирський автобус: є загиблі та травмовані (фото)
Сьогодні, 18 листопада, сталась ДТП поблизу Нових Санжар. У результаті перекидання пасажирського автобусу загинуло 2 людей, є травмовані.

На Полтавщині перекинувся пасажирський автобус: є загиблі та травмованіНа Полтавщині перекинувся пасажирський автобус. Фото з сайту УДСНС області

Про автопригоду повідомили в УДСНС Полтавської області.

– Про подію нам повідомили місцеві правоохоронці, – розповіла Світлана Рибалко, речниця УДСНС. – Попередньо відомо, автобус з пасажирами з’їхав у кювет і перекинувся. Водій самостійно відкрив аварійний вихід і випустив людей з автобуса. Нам відомо, що було 12 постраждалих, з них одного госпіталізували в реанімацію. Коли на місці події приїхали новосанжарські рятувальники, то дістали тіла загиблих (чоловік 1936, а жінка – 1945 року народження).

На Полтавщині перекинувся пасажирський автобус: є загиблі та травмовані

В Управлінні ДАІ області факт ДТП підтвердили. Говорять, що дійсно 2 загиблих, а от щодо точної кількості травмованих, то їх кількість ще встановлюється.

На Полтавщині перекинувся пасажирський автобус: є загиблі та травмовані

– Це був пасажирський автобус «Нехвороща-Полтава», – повідомила Наталія Варченко, речниця УДАІ. – Їхав він у напрямку Полтави. ДТП сталась поблизу Галущиної Греблі близько 8 години. Усього в автобусі разом з водієм знаходилось 30 людей. На місці аварії працюють правоохоронці, які встановляють всі обставини ДТП.

За фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України, – написав Юрій Сулаєв, речник УМВС Полтавщини на своїй сторінці у Фейсбуці

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter