На Полтавщині з пожежі врятували двох дітей

Надзвичайні події
Наталія Сіробаб25 лютого 2016 о 10:411077 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині з пожежі врятували двох дітей
Горіло помешкання у Комсомольську.

На Полтавщині з пожежі врятували двох дітейНа Полтавщині з пожежі врятували двох дітей, фото з сайту poltava.mns.gov.ua (2 шт.)

25 лютого о 2.15 зайнялася 2-кімнатна квартира на вул. Миру у Комсомольську. Полум’я спалахнуло на кухні, помешкання розташоване на 5-му поверсі 5-поверхового житлового будинку. Повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку «101» о 2.27 від сусідки. Отримавши сигнал, бійці 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини швидко виїхали на вказану адресу.

Локалізували пожежу о 2.52, ліквідували о 3.38. Через сильне задимлення у квартирі рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання. До гасіння залучали 2 одиниці техніки та 5 представників особового складу.

Вогонь знищив газову плиту, кухонні меблі, вікно, пошкодив внутрішнє оздоблення стін. Квартиру вдалося врятувати від знищення полум’ям.

На Полтавщині з пожежі врятували двох дітей

Під час гасіння пожежі еменесники врятували двох дітей 6 та 4 років, яких направили в реанімаційне відділення міської лікарні з попереднім діагнозом отруєння продуктами горіння. Наразі життю дітей уже нічого не загрожує.

Причину пожежі з’ясовують.

Нагадаємо, у Полтаві від вогню врятували жінку.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter