На Полтавщині у центрі села планують знищити уражене африканською чумою м’ясо

Надзвичайні події
Ольга Матвієнко9 серпня 2015 о 10:571368 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині у центрі села планують знищити уражене африканською чумою м’ясо
Люди вийшли на протест.

На Полтавщині планують знищити м’ясо уражене африканською чумоюНа Полтавщині спалять туші уражених африканською чумою свиней. Фото – www.volfoto.inf.ua

9 серпня у селі Харківці Пирятинського району розпочалося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, а також протиепізоотичної комісії. Нині вирішується питання про визначення місця, де спалять 22 тонни зараженого африканською чумою м’яса.

Про це повідомили у пре-службі ДСНС області.

Напередодні, 8 серпня, відділення радіаційного та хімічного захисту аварійно-рятувальної частини спеціального призначення встановило чотири дизбар’єри – на в’їзді у село та на територію ПП «Лукулл».

Як передає видання lb.ua, жителі Харківців вийшли на протест, адже спочатку спалювати свинину збиралися ледве не у центрі села, коли за нормами таке місце повинне знаходитися не менше ніж за 3 кілометра від населеного пункту.

На Полтавщині планують знищити м’ясо уражене африканською чумоюЛюди протестують у селі Харківці. Фото – society.lb.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter