На Полтавщині продовжують боротись із наслідками стихії: треба 12 мільйонів (відео)

Надзвичайні події
Ніна Король24 червня 2016 о 11:551678 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині продовжують боротись із наслідками стихії: треба 12 мільйонів (відео)
У районах Полтавщини, де природа завдала людям шкоди, нині продовжують ліквідовувати наслідки.

А в мережу потрапляють усе нові фото безжальної стихії, котра розгулялась днями, найбільше у Лубенському та Чонухинському районах.

На Полтавщині продовжують боротись із наслідками стихіїПосадовці з Полтави у районах, де гуляла стихія. Фото зі сторінки в соцмережі

– Зараз при Чорнухинській РДА створили штаб разом із ДСНС. Він буде займатися відшкодуванням коштів для постраждалих від стихії. У штабі постійно чергує людина, яка приймає заяви на відшкодування. За попередніми підрахунками потрібно тільки 20.000 нових листів шифру. А це лише частина всього необхідного, – написав на своїй сторінці в соцмережі Андрій Пісоцький, перший заступник голови Полтавської ОДА.

Як повідомляє Пісоцький, котрий побував на місці природного лиха, в Чорнухах дуже багато зруйнованих доріг.

– Найближчим часом приїдуть грейдери і 10 машин зі щебнем, щоб відновити дороги на перший час та надати людям змогу доставити шифер додому, – каже заступник голови ОДА.

У селі Хейлівщина Чорнухинського району стихія зруйнувала єдину дорогу, яка веде з села.

Посадовці кажуть, що дочекаються доки стихія вгамується, адже вода і досі тече, та почнемо ремонтні роботи.

Пісоцький заявив, що ініцює звернення від обласної влади й до Міністерство оборони України з проханням побудувати тимчасовий понтонний міст на час ремонту, щоб люди мали змогу дістатися до прилеглих сіл.

–Також я зустрівся з головами сільських рад району. Розуміючи наскільки важкі наслідки лиха спіткали район, я вирішив виділити гроші постраждалим з резервного обласного фонду, – каже Андрій Пісоцький.

Фото зі сторінок соцмережі Фейсбук.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter