На Полтавщині п’яний чоловік заблукав, бо сів у іншу електричку

Надзвичайні події
Надія Труш5 лютого 2016 о 14:341049 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині п’яний чоловік заблукав, бо сів у іншу електричку
Через плутанину житель Машівського району опинився у селі Бурти Полтавського району.

На Полтавщині п’яний чоловік заблукав, бо сів у іншу електричкуНа Полтавщині п’яний чоловік заблукав, бо сів у іншу електричку. Фото valova.te.ua

Коли 58-річний чоловік не повернувся з Полтави додому, його дружина забила тривогу, звернулася до поліцейських. Про подію розповідають на сайті обласної поліції.

– До Машівського відділення поліції звернулася мешканка райцентру. Жінка повідомила, що її чоловік виїхав з обласного центру, але заблукав. Розшукали його у селі Бурти Полтавського району. Як виявилося, чоловік переплутав електропоїзд та сів у той, рухався в зовсім іншому напрямку. Зійшов на випадковій станції та загубився, – повідомляють на сайті ГУ Нацполіції Полтавської області.

Правоохоронці з’ясували, що чоловік перебував в стані сильного алкогольного сп’яніння. При собі мав мобільний телефон, та повідомити де він знаходиться, не міг, не орієнтувався на місцевості.

До теми: 17-річна полтавка втекла з дому заради самостійного життя

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter