На Полтавщині п’яний водій збив пенсіонерку і втік

Надзвичайні події
Аліна Літвінова9 лютого 2016 о 10:10989 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині п’яний водій збив пенсіонерку і втік
7 лютого 29-річний чоловік збив 75-річну жінку у селі Світлогірське Кобеляцького району та втік з місця пригоди.

На Полтавщині п’яний водій збив пенсіонерку і втікФото з сайту 112.ua

7 лютого на «102» до Кобеляцького відділу поліції надійшло повідомлення з центральної лікарні. Чергова медсестра повідомила, що з тілесними ушкодженнями після дорожньо-транспортної пригоди доставили пенсіонерку, повідомляють на сайті ГУНП в Полтавській області.

Правоохоронці встановили, що в селі Світлогірське 75-річну мешканку Кобеляцького району збив невідомий на невстановленому автомобілі. Після ДТП водій з місця пригоди зник.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Працівники встановили особу злочинця. Ним виявився 29-річний місцевий мешканець. Також з’ясували, що чоловік був п’яний.

До того ж, під час огляду автівки правоохоронці виявили та вилучили в салоні коноплі. Тож за фактом незаконного зберігання наркотичних речовин відкрили ще одне кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України.

Чоловікові може загрожувати покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter