На Полтавщині у ДТП загинули двоє (фото)

Надзвичайні події
Андрій Іванов25 червня 2016 о 13:492365 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині у ДТП загинули двоє (фото)
За попередніми даними водій «Тойоти» налетів на автомобіль, що стояв на узбіччі, а потім потрапив під вантажівку.

На Полтавщині у ДТП загинули двоєФото – pl.npu.gov.ua

Подія сталася 25 червня, близько 6:30, на 262-му кілометрі автодороги «Київ – Харків – Довжанський», поблизу села Чапаєвка, що у Великобагачанському районі.

За попередньою інформацією, водій автомобіля «Тойота Корола» рухався у напрямку міста Києва та допустив зіткнення з вантажним автомобілем «Рено Преміум», водій якого проводив ремонтні роботи на правому узбіччі по ходу руху легковика. Після чого «Тойота» зіткнулася з вантажним автомобілем, який рухався у зустрічному напрямку.

Унаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля «Тойота» загинули на місці автопригоди. На даний час на місці події працюють правоохоронці. Обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовуються, повідомили у відділі управління превентивної діяльності ГУНП в Полтавській області.

Читайте також: Нетверезий полтавський чиновник у самих трусах спочатку ледь не переїхав двох жінок на своєму авто, а потім побив їх

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter