На Полтавщині у легковика лопнуло колесо – авто перекинулось: загинув 15 річний хлопець

Надзвичайні події
Юлія Обелець9 квітня 2014 о 09:582419 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині у легковика лопнуло колесо – авто перекинулось: загинув 15 річний хлопець
Пригода сталася 9 квітня близько 2.00 години в селі Коржиха, Карлівського району.

На Полтавщині у легковика лопнуло колесо – авто перекинулось: загинув 15 річний хлопець

– До чергової частини Карлівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря відділення екстреної медицини Карлівської центральної районної лікарні. Медики повідомили, що до них з травмами доставлений 15-річний учень місцевого навчального закладу, – йдеться на сайті УМВС у Полтавській області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міліції. Вони майже за 100 метрів від місця трагедії виявили автомобіль «АЗЛК». Як встановили правоохоронці, під час руху по своїй смузі, 21-річний водій, учень того ж навчального закладу, не впорався із керуванням, з’їхав на узбіччя дороги і допустив переворот авто. Усе сталося через те, що в машині лопнуло заднє праве колесо.

Неповнолітній пасажир отримав при цьому травми і водій викликав швидку допомогу. Та врятувати життя потерпілому лікарям не вдалося. Хлопець помер у реанімаційному відділенні місцевої лікарні.

Відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до восьми 8 років. Триває слідство, в ході якого слідчим будуть встановлені всі обставини та причини трагедії.

Просмотреть Без названия на карте большего размера

До теми - На Полтавщині дівчина на скутері врізалась в Мазду і тепер бореться за життя

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter