На Полтавщині унаслідок ДТП одна людина загинула, інша – травмована

Надзвичайні події
Ольга Правденко5 травня 2015 о 10:281273 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині унаслідок ДТП одна людина загинула, інша – травмована
За попередньою версією водій виїхав на зустрічну смугу.

 На Полтавщині унаслідок ДТП одна людина загинула, інша – травмованаУ ДТП загинув пасажир. Фото з сайту volynnews.com

ДТП із смертельними наслідками сталося учора, 4травня в Новосанжарському районі на 23 кілометрі автодороги Полтава-Олександрія. Там зіткнулися автомобілі «ВАЗ-2107» та «ВАЗ-210994».

– За попередніми даними причиною дорожньо-транспортної пригоди стало те, що водій автомобіля «ВАЗ-2107» виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з іншим авто, – розповідає Наталія Варченко, речник УДАІ в Полтавській області. – Жінка, котра була за кермом машини, що постраждала від зіткнення, була доправлена до 1 міської клінічної лікарні міста Полтава із забоєм правого колінного суглобу.

А от пасажиру водія, який за попередніми даними, спричинив аварію, пощастило менше. Його затисло у понівеченій машині. Тому бійці 2-го державного пожежно-рятувального посту за допомогою спеціального обладнання провели деблокування пасажира та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Проте від отриманих травм пасажир помер у Новосанжарській центральній районній лікарні.

– Наразі на місці ДТП працюють слідчі, які встановлюють причини та деталі аварії, також завдяки експертизі стане зрозуміло чи не перевищував водій «ВАЗ-2107» швидкості, – зазначила Наталія Варченко.

Читайте також: у Полтаві "кільцевий" врізався в дерево.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter