Полтавець прийшов у клуб з гранатою

Надзвичайні події
Андрій Іванов23 листопада 2015 о 13:031356 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець прийшов у клуб з гранатою
У куртці 22-річного полтавця працівниця нічного клубу помітила предмет, схожий на гранату. Згодом правоохоронці встановили, що вона – учбова.

Полтавець прийшов у клуб з гранатоюФото: dailylviv.com

Близько опівночі, 21-го листопада, працівниця одного з нічних клубів помітила у куртці відвідувача підозрілий предмет, зовні схожий на гранату. Жінка негайно викликала до закладу наряд поліції.

– Жінка відчула, що куртка дуже важка, а у кишені був предмет схожий на гранату, – пояснює Юрій Сулаєв, речник поліції Полтавщини. – Коли приїхала слідчо-оперативна група, вона вилучила учбову гранату Ф-1. Вона за вагою така ж як і бойова.

Правоохоронці вилучили предмет та проводять подальшу перевірку. Поліцейські з’ясовують, насамперед, навіщо він ходив з учбовою гранатою в кишені.

– Звісно, 263 статтю (незаконне поводження зі зброєю – авт..) порушувати сенсу немає, – підсумував Юрій Сулаєв. – В будь-якому випадку, потрібно з’ясувати де він узяв ту гранату, чи має він доступ до таких засобів.

Читайте також: На Полтавщині в ДТП загинула пенсіонерка

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter