На Полтавщині в ДТП загинула пенсіонерка

Надзвичайні події
Юлія Обелець23 листопада 2015 о 11:521394 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині в ДТП загинула пенсіонерка
У Миргороді 70-річна жінка переходила проїжджу частину поза пішохідним переходом і потрапила під колеса «SKODA OCTAVIA».

На Полтавщині в ДТП загинула пенсіонеркаНа Полтавщині в ДТП загинула пенсіонерка. Фото – erve.ua

У Миргороді, на вулиці Гоголя, 19-річний водій «SKODA OCTAVIA» збив 70-річну жінку, яка переходила проїзну частину поза межами пішохідного переходу. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пенсіонерка отримала травми не сумісні з життям, померла в центральній районній лікарні, – повідомили в ГУ Нацполіції області.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Звернення правоохоронців до пішоходів

В темну пору доби водієві розгледіти у світлі фар на проїзній частині людину набагато важче, ніж вдень.

У відповідності до «Правил дорожнього руху» пішоходи повинні переходити проїзну частину по пішохідних переходах, а у разі їх відсутності - на перехрестях або ж в місцях, де дорогу добре видно в обидва боки, і лише після того, як пішохід упевниться у відсутності небезпеки.

У темну пору доби пішоходи, які рухаються проїзною частиною, повинні виділити себе, а за можливості мати на зовнішньому одязі світловідбиваючі елементи.

За межами населених пунктів пішоходи, які рухаються краєм проїзної частини повинні йти назустріч транспортному засобу, що рухається.

Нагадаємо, розшукують кандидата в депутати, що на «BMW Х5» збив у Миргороді пенсіонера

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter