Полтавці, якій пес врятував життя, потрібна допомога

Надзвичайні події
Надія Труш22 грудня 2015 о 10:492452 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці, якій пес врятував життя, потрібна допомога
Дівчина зараз удома, але потребує матеріальної допомоги.

Полтавці, якій пес врятував життя, потрібна допомогаПолтавці, якій пес врятував життя, потрібна допомога. Фото – science.compulenta.ru

Нагадаємо, минулого тижня поліція повідомила про розслідування страшної пригоди із щасливим закінченням. Начальник поліції Полтавщини на прес-конференції розповів історію про дівчину, яку вивезли в ліс, щоб приховати сліди злочину, покинули помирати. Приблудна собака врятувала дівчині життя.

Журналісту «Кола» вдалося поспілкуватися із бабусею врятованої твариною дівчини. Ані вона, ані дівчина не забажали називати свої імена. Постраждалій важко говорити про те, що сталося, за неї говорила бабуся, з якою вона живе. Мама має іншу родину, але часто навідується до доньки у гості.

Бабуся врятованої собакою дівчини на знак вдячності підгодовує усіх тварин

Бабуся розповіла, після нещасного випадку із онукою ще більше полюбила собак. Каже, тепер ці тварини уособлюють для неї спасителя улюбленої онуки. Шкодує, що пес утік і ніхто його не бачив, інакше забрали б до себе. Усіх собак, який зустрічає, намагається підгодувати.

– Онука досі не пам’ятає подробиць, що з нею сталося, уникає спілкування на цю тему, – розповіла бабуся.

Пригадує лише, як йшла на навчання близько о пів на шосту дорогою. Потім відчула удар по голові. Прийшла в себе уже в лісі, прикидана листям, без верхнього одягу, від того, що її лиже собака. Сумки з телефоном теж не було. Тим часом родичі і подружки дівчини безуспішно намагалися додзвонитися до неї. Адже на заняття вона не дійшла.

– Отямилася уночі, було холодно. Теплий пуховик, беретик з неї зняли, хтозна де поділи, сумку з телефоном теж забрали. Добре, що того дня одягла вишневого кольору теплий светрик грубої в’язки. Собаку, яка врятувала її, не розгледіла, темно ж було, пізня ніч. Коли отямилася і хотіла піднятися, пес втік, – розповіла бабуся. – Онука намагалася вгледіти хоча б якесь світло, визначити де вона є, куди тікати. Дуже боялася, що ті, хто зробили з нею це, повернуться, щоб убити.

Скільки часу добиралася до автозаправки неподалік Побиванки що під Полтавою (саме туди, за словами поліцейських, практично без свідомості прийшла дівчина) не пам’ятає, каже, час здавався вічністю.

– Йти не могла, бо голова пробита. Інстинктивно повзла через ліс, потім через поле, по ріллі, на далеке світло. Потім виявилося, що то була заправка, там же світло горить удень і уночі. Там її побачив працівник заправки, подумав, що п’яна. Онука лише спромоглася прошепотіти «Допоможіть!» і попросила викликати швидку і поліцію, – каже бабуся.

За словами Юрія Сулаєва, речника обласної поліції, того дня, коли дівчину вивезли у ліс, вона йшла на заняття співами. Зараз майбутня співачка удома, її здоров’ю нічого не загрожує, але дівчина потребує вартісної реабілітації. Також потрібно купити зимовий одяг. Коштів на медикаменти родина не має.

«Коло» просить небайдужих полтавців відгукнутися і допомогти. Бабуся і дівчина будуть вдячні за будь-яку допомогу, але бажають, аби історія не набула розголосу. Тому залишаємо телефон редакції – 613-245.

До теми: У Полтаві собака, стерилізована австрійцями, принесла волонтерам безпритульне кошеня

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter