Пожежа на Полтавщині: через паління в ліжку чоловік опинився в лікарні

Надзвичайні події
Юлія Обелець21 червня 2014 о 09:381705 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Пожежа на Полтавщині: через паління в ліжку чоловік опинився в лікарні
Необережність під час паління 61-річного жителя Кременчука призвела до пожежі в його оселі. Чоловіка госпіталізували до опікового відділення Кременчуцької ЦРЛ.

Пожежа на Полтавщині: через паління в ліжку чоловік опинився в лікарніЧерез паління в ліжку чоловік опинився в лікарні. Фото з сайту zakarpattya.net.ua

Подія сталась 20 червня о 20.40 в Автозаводському районі міста.

Як повідомляють в прес-службі УДСНС Полтавської області, пожежа сталась в прибудові до приватного житлового будинку. Внаслідок події 61 річний чоловік, який проживав в даному приміщенні, з діагнозом: опіковий шок, термічні опіки 1-2А ступ. обличчя, верхніх і нижніх кінцівок та сідниць доставлений в опікове відділення Кременчуцької ЦРЛ. Загальна площа отриманих опіків – близько 28% тіла.

Вогонь наніс збитків й оселі горе-палія – знищив диван, частину оздоблення кімнати, пластикове облицювання стелі, пошкоджені вікна, закоптив стіни та стелю.

За причину пожежі називають необережність потерпілого при курінні в ліжку.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter