Пожежа пасажирського автобуса в Полтаві: у поліції розповіли, яка версія не підтвердилась

Надзвичайні події
Юлія Обелець23 листопада 2015 о 10:192981 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Пожежа пасажирського автобуса в Полтаві: у поліції  розповіли, яка версія не підтвердилась
Інформація з «коктейлем Молотова», який кинули в автобус, не відповідає дійсності, – твердять в поліції Полтавщини.

Правоохоронці розглядають різні версії пожежі в пасажирському автобусі БАЗ-А079 «Еталон», що сталась 22 листопада у Полтаві на зупинці "Фурманова" близько 20 години. Про це сьогодні, 23 листопада, повідомив Юрій Сулаєв, речник обласної поліції.

Пожежа пасажирського автобуса в Полтаві: у поліції розповіли, яка версія не підтвердиласьУ Полтаві згорів пасажирський автобус. Фото – poltava.mns.gov.ua

– По-перше, інформація про кинутий в автобус «коктейль Молотова», про що писали багато ЗМІ, не відповідає дійсності, – зауважив Юрій Васильович. – Загорання сталось в задній частині автобуса. На той момент у ньому був лише водій та одна жінка. Зі слів водія, вона попросила зупинити транспортний засіб на зупинці "Фурманова", аби вийти. Нібито, щось розлила в салоні, і вибігла, після чого виникло загорання. Говорить, що вона була в темних окулярах і в щось вкутана, більше ніяких подробиць в описі її зовнішності. Відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 ККУ(умисне пошкодження майна). Проте відпрацьовуємо всі можливі версії, мотивації. Сьогодні додатково проведуть перевірку для з’ясування причини загорання – від рідини загорівся автобус чи ні.

Пожежа пасажирського автобуса в Полтаві: у поліції розповіли, яка версія не підтвердиласьФото – mvs.gov.ua

Також зауважив, що водій самостійно не робив спроб загасити пожежу, чекав доки приїдуть пожежники. Автобус згорів повністю.

– Будемо ще з’ясовувати, чому водій не намагався подолати вогонь, як тільки виникло загорання, – твердить Юрій Сулаєв. – Можливо, не було вогнегасника чи він вийшов із ладу, чи водій злякався.

Під час пожежі ніхто не постраждав.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter