Пожежа в Полтаві: у власній квартирі загинула жінка, її співмешканець обпік руку

Надзвичайні події
Юлія Обелець23 квітня 2014 о 11:261897 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Пожежа в Полтаві: у власній квартирі загинула жінка,  її співмешканець обпік руку
Чоловік, який ділив дах із загиблою, твердить, вона облилась легкозаймистою речовиною і зайнялась від вогню конфорки. Проте достовірність факту перевірять правоохоронці.

Пожежа в Полтаві: у власній квартирі загинула жінка, її співмешканець обпік рукуПожежа в Полтаві: у власній квартирі загинула жінка. Фото newdela.ru

Учора, 22 квітня, на вулиці Залізній палала квартира 40-річної полтавки. Її бездиханне тіло виявили в оселі пожежники та міліціонери. А от її співмешканцю вдалося вийти живим із вогню, щоправда з опіками руки другого ступеню.

За даними УДСНС у Полтавській області, загорання сталось о 7.40. На місці події нині працюють слідчі, фахівці бюро судово-медичної експертизи і прокуратури. Вони і мають з’ясувати всі обставини і причини смерті полтавки.

– Зі слів співмешканця загиблої, вона випадково вилила на себе легкозаймисту речовину, яка мала запах ацетону, – розповідає Алла Квіта, представниця прес-служби УМВС у Полтавській області. – На неї, коли вона знаходилась на кухні, перекинувся вогонь із конфорки газової плити. У результаті зайнявся одяг. Проте це попередня версія причини пожежі і смерті жінки. Адже відповідні фахівці нині проводять розслідування.

До теми - На Полтавщині однорічна дитина отримала опіки шкіри, перекинувши на себе окріп

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter