На Полтавщині "БМВ" зіткнулося з "Мерседесом" та "КАМАЗом"

Надзвичайні події
Андрій Іванов29 червня 2015 о 17:282400 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині "БМВ" зіткнулося з "Мерседесом" та "КАМАЗом"
Водій "Мерседесу" загинув.

На Полтавщині Фото: mvs.gov.ua

Автомобільна аварія сталася, вчора, 28 червня, близько 20:00, на 292 км автодороги «Київ-Харків», на території Решетилівського району. За попередньою інформацією, позашляховик «БМВ-Х5», що рухався у напрямку Харкова, зіткнувшись із попутним легковим автомобілем «Мерседес», вдарив попутний «КАМАЗ» і з’їхав у кювет.

Унаслідок ДТП водій «Мерседесу» (45-річний громадянин іншої країни)загинув на місці події. 33-річний водій «БМВ» і троє його пасажирів, серед яких 33-річна жінка та двоє малолітніх дітей (9-ти і 4-х років), отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. 52-річний водій КАМАЗу не постраждав.

Травмованих шпиталізовано до районної лікарні. На даний час правоохоронці з’ясовують обставини події. Вирішується питання щодо внесення факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правилбезпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого).Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого, повідомляє УДАІ УМВС України в Полтавській області.

До теми: На Полтавщині молоковоз зіткнувся з ВАЗом: є жертви.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter