Розшукують свідків ДТП у Полтаві, під час якої збили дитину (відео з «автомобілем-втікачем»)

Надзвичайні події
Юлія Обелець21 січня 2016 о 18:232036 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Розшукують свідків ДТП у Полтаві, під час якої збили дитину (відео з «автомобілем-втікачем»)
На перехресті вулиці М.Бірюзова та П.Юрченка водій на «Шкоді» сірого кольору збив 12 річного хлопчика – саме свідків цієї аварії шукають правоохоронці.

16 грудня 2015 року близько 14 години 30 хвилин у місті Полтава автомобіль «Шкода» сірого кольору на перехресті вулиці М.Бірюзова та П.Юрченка, рухаючись на червоний сигнал світлофора, скоїв наїзд на 12-річного пішохода. Останній – житель обласного центру, який в той момент переходив проїжджу частину дороги.

Розшукують свідків ДТП у Полтаві, під час якої збили дитину (відео з «автомобілем-втікачем»)Автомобіль "Шкода", водій якого збив хлопчика і втік

Автомобіль з місця події зник. Внаслідок цієї дорожньо-транспортної пригоди неповнолітній пішохід травми, його доставили до міської клінічної лікарні №1 в Полтаві.

Працівники поліції проводять заходи по встановленню місця знаходження автомобіля та водія, причетного до ДТП.

На відеореєстраторі збиті дата та час, – так пояснили в обласній поліції різницю в часових даних.

Звернення поліції до полтавців:

Якщо ви були очевидцем цієї дорожньо-транспортної пригоди, або на вашому відеореєстраторі зафіксовано момент наїзду на дитину, або номерні знаки автомобіля, просимо надати інформацію за телефонами: (0532) 59-07-25,або 102, або скинути відео на електронну пошту vzg@pl.mvs.gov.ua.

До теми – Поліція Полтави розшукує свідків смертельних ДТП

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter