ДТП під Пирятином на Полтавщині: один травмований, двоє загинули

Надзвичайні події
Надія Труш27 серпня 2014 о 10:584176 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 ДТП під Пирятином на Полтавщині: один травмований, двоє загинули
У Пирятинському районі в ДТП двоє людей загинули, ще одна – в реанімації.

Дорожньо-транспортна пригода сталася учора, 26 серпня, повідомляють в УМВС в Полтавській області.

Уфото з місця ДТП. mvs.gov.ua (2 шт)

– На151 кілометрі автодороги Київ-Харків рухався автомобіль«Форд-150», під керуванням 44-річного мешканця Пирятинського району. За попередніми даними, водій «Форду» не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем «ДАФ», під керуванням 53-річного мешканця міста Суми, що рухався в зустрічному напрямку, – йдеться у повідомленні обласних міліціонерів.

У

Водій та 34-річний пасажир автомобіля «Форд-150» від отриманих травм загинули на місці події. 36-річного пасажира «Форд-150», мешканця Пирятинського району, доставили до реанімаційного відділення Пирятинської ЦРЛ. Водій автомобіля «ДАФ» не травмований.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Також читайте

У Полтавській області у ДТП потрапив автобус із пасажирами

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter