У Чутівському районі через заметіль заблукав пенсіонер

Надзвичайні події
Надія Труш22 січня 2016 о 08:11884 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Чутівському районі через заметіль заблукав пенсіонер
Знайшли чоловіка уночі.

У Чутівському районі через заметіль заблукав пенсіонер. Фото Юлії Обелець

72-річний мешканець села Флорівка пішов з дому і не зміг повернувся сам. Розшукали пенсіонера лише члени слідчо-оперативної групи. Про це йдеться на сайті обласної поліції.

Близько опівночі до чергової частини Чутівського відділення поліції надійшло повідомлення від мешканки села Флорівка. Жінка повідомила, що її 72-річний односелець увечері пішов з дому та до теперішнього часу не повернувся.

Незважаючи на складні погодні умови, правоохоронці миттєво зреагували на повідомлення та виїхали на пошуки чоловіка. Встановили, що пенсіонер проживає у власному будинку спільно з квартирантами. Ті вказували, що востаннє бачили господаря вдома ввечері.

У ході проведення цілеспрямованих оперативно-розшукових дій, опитування сусідів та місцевих жителів, працівники Чутівської поліції тієї ж ночі знайшли пенсіонера.

Розшуканий пояснив, що увечері пішов у гості до знайомого. Надворі була сильна заметіль і пенсіонер збився з дороги. Вийшов за межі села та повернутися самотужки не зміг. Працівники поліції доправили пенсіонера додому, його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

До теми: У Пирятинському районі зі снігових заметів витягли 7 автомобілів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter