У двох районах Полтавщини автомобілі вилетіли в кювет

Надзвичайні події
Юлія Обелець22 грудня 2014 о 08:091373 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У двох районах Полтавщини автомобілі вилетіли в кювет
Минулої доби на Полтавщині сталось 8 ДТП, під час двох авто з’їхали в кювет.

У двох районах Полтавщини автомобілі вилетіли в кюветУ двох районах Полтавщини автомобілі вилетіли в кювет. Фото news.pn

21 грудня в Полтавській області сталось 8 ДТП з потерпілими, в яких 8 осіб травмовано та 1 особа загинула, – йдеться на сайті УДАІ області.

Загинув під час автопригоди на трасі Київ-Харків житель Пирятина. Він на автомобілі «ВАЗ-2109» о 7 ранку не розминувся із зустрічним «Рено».

У Гадяцькому районі о 8 ранку на трасі Лохвиця-Гадяч-Охтирка водій «GEELY CK-2», жителька Гадяцького району, з’їхала в кювет та допустила наїзд на земляний насип. З гематомами очей та закритою черепно-мозковою травмою її госпіталізували в Гадяцьку ЦРЛ. Також постраждав пасажир цього авто, чоловік 1982 року народження.

У Глобинському районі о 3 годині сталась схожа ДТП. На трасі Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя «VOLKSWAGEN SHARAN», яким керував житель Черкаської області 1988 року народження з’їхав у кювет і травмувався.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter